Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Sau cartofi la cuptor zdrobiti
Alegem cartofi mijlocii si ii spalam bine apoi ii stergem bine cu un servet (sa fie uscati). Ii asezam intr-un vas de ceramica sau termorezistent si punem 2 pumni de sare grunjoasa.
Bagam cartofii la cuptorul incins, miscand din cand in cand tava, sa se coaca uniform. Cand s-au copt bine scoatem vasul de la cuptor, cu ajutorul unor manusi scoatem cartofii din sare, stergem surplusul si cu pumnul ii zdrobim usor (aveti grija s anu se faramiteze, doar sa formeze o crapatura) .
Intr-o tigaie incingem putin ulei de masline si punem cateii de ustutoi intregi, cu coaja, zdrobiti putin cu lama cutitului. Adaugam cartofii si ii saltam putin pentru a capata savoarea de usturoi si ulei.
Sunt foarte buni alaturi de carne sau peste la gratar si salate.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult